Om meg

Jeg har jobbet og utviklet meg som spirituell kunstner og medium siden 2008. Jeg har kombinert opplæring via åndeverden og mine guider samt diverse kurs i inn og utlandet. Healing er en viktig del mine intensjoner og ligger til grunn i alt jeg driver med, målet med alt jeg gjør er at du skal oppleve en healing fra ord og bilder. Jeg har tegnet mennesker nesten hele livet mitt og etter hvert har jeg skjønt hvorfor, det var mennesker fra åndeverden som jeg kanaliserte allerde fra jeg var barn. Jeg har ikke gått kurs i lære meg å tegne, men fått opplæring via åndeverden og inspirasjon ved å se andre tegne. 


Når jeg tegner er det ikke jeg som gjør det, hånden min blir ført av bl.a min hovedguide som jeg kaller Mr. Gordon. Jeg tegner både med høyre og venstre hånd, alt etter hvilken guide som ønsker å kanalisere. Det er stor forskjell på stilen og energien etter som hvilken hånd jeg tegner med. 


I 2011 startet jeg opp Horten alternative senter hvor jeg jobbet som healer, medium og soneterapeut. I tillegg holdt jeg kurs i spirituell utvikling, meditasjonskurs og sirkeler i healing og mediumskap. 


I 2013 startet jeg opp selskapet Mediumshow, her reiste jeg rundt i hele Norge med kanaliseringer, tegninger og filosofi fra scenen. . 


Nå jobber jeg stort sett via zoom og har vært heldig å få jobbe med mennesker fra flere deler av verden det siste året.  Men fra høsten 2021 vil jeg trappe opp oppmøtetimer, og  kurs og sirkler vil komme gradvis fra våren 2022. Det gleder jeg meg til! 


Som menneske er jeg alltid i utvikling og fortsetter å jobbe med å utvikle meg selv hver dag. 


Jeg tilbyr også "ordinær" kunst, da oftest akryl på lerret, men jeg er alltid inspirert av åndeverden og det kommer ofte uventede elementer i bildene mine, som f.eks dyr og mennesker som dukker opp rundt i bildene.