Sirkler

Mediumsirkel via Zoom


Har du selv lyst til å lære deg å kommunisere med åndeverden? Da er det å sitte i sirkel regelmessig det aller beste for en god utvikling. Når du sitter i sirkel med andre bygger energiene seg opp og din egen link til åndeverden blir sterkere av det. 


En sirkelkveld varer i to timer og kvelden er delt inn i 2 deler, første del er å sitte i kraften. Her lærer du å bygge din egen kraft og utvide den til å komme nærmere åndeverden. Jo mer du sitter i denne kraften jo lettere blir det å kommunisere. Andre delen av kvelden er praktiske oppgaver, her deler vi opp i grupper på to eller flere og du får øve på å kommunisere. Healing vil også være en del av disse oppgavene da det er viktig i den åndelige kommunikasjonen. 


Det vil også bli satt av tid til spørsmål.

Detaljer


Oppstart: Dette er en fast sirkel som går annenhver torsdag i partallsuker. For øyeblikket er det fult, men hvis du ønsker kan du sende meg en e-post med noen ord om deg selv og så kan jeg sette deg på liste. Da tar jeg kontakt når jeg tar inn flere. Send meg en e-post på post@irmelinlundstad.no og skriv noen ord om deg selv og hvorfor du ønsker å være med så tar vi en prat om dette er noe for deg. 


Klokkeslett: 20-22

Når: Annen hver torsdag i partall uker. 

Sted: Zoom

Pris: 1600 (8 kvelder)


               Les hva sirkeldeltakere har å si om å være med i mediums sirkel.

Jeg har tidligere vært skeptisk til å være mange i en gruppe, men er nå veldig glad jeg er med i én sirkel. Det å møte flere med samme interesse, samme fokus, med ulik kunnskap og opplevelser har beriket meg på min egen innside. Jeg blir tryggere i meg, jeg blir klokere og jeg blir rausere.


- Aina 

Da jeg startet i Mediumssirkel så visste jeg at jeg hadde evner innen det spirituelle, men at det skulle komme umiddelbare bevis var mer enn forventet. Dette er vel det lureste jeg har gjort med tanke på selvutvikling.


- Line