Sirkler

Mediumsirkel via Zoom


Har du selv lyst til å lære deg å kommunisere med åndeverden? Da er det å sitte i sirkel regelmessig det aller beste for en god utvikling. Når du sitter i sirkel med andre bygger energiene seg opp og din egen link til åndeverden blir sterkere av det. 


En sirkelkveld varer i to timer og kvelden er delt inn i 2 deler, første del er å sitte i kraften. Her lærer du å bygge din egen kraft og utvide den til å komme nærmere åndeverden. Jo mer du sitter i denne kraften jo lettere blir det å kommunisere. Andre delen av kvelden er praktiske oppgaver, her deler vi opp i grupper på to eller flere og du får øve på å kommunisere. Healing vil også være en del av disse oppgavene da det er viktig i den åndelige kommunikasjonen. 


Det vil også bli satt av tid til spørsmål.

Detaljer


Oppstart: Dette er en fast sirkel som går annenhver torsdag i partallsuker. For øyeblikket holder jeg på med å ta inn nye deltakere for januar. Du vil bli med i sirkelen med deltakere som begynte i august. Det er en stor fordel for hele gruppa med erfarne og nye sammen. Send meg en e-post på post@irmelinlundstad.no og skriv noen ord om deg selv og hvorfor du ønsker å være med så tar vi en prat om dette er noe for deg. 


Klokkeslett: 20-22

Når: Annen hver torsdag i partall uker. 

Sted: Zoom

Pris: 1600 (8 kvelder)


               Healingsirkel via Zoom


Har du selv lyst til å lære deg spirituell healing? Da er det å sitte i sirkel regelmessig det aller beste for en god utvikling. Når du sitter i sirkel med andre bygger energiene seg opp og din egen link til åndeverden blir sterkere av det. 


Spirituell healing er healingform hvor du kanaliserer healing fra åndeverden via deg. Den kan komme som ord eller via energi, ofte med begge elementene.


En sirkelkveld varer i to timer.

Som på mediumsirkel er det å sitte i kraften en helt vesentlig del av å lære healing så dette gjør vi hver gang. Selvutvikling vil alltid være en viktig del av det å utvikle seg innen healingen så det legges inn egne bolker med dette. Vi vil også jobbe i grupper med to eller flere hvor vi jobber med praktiske healingoppgaver.


Det vil også bli satt av tid til spørsmål.

Detaljer


Oppstart: Dette er en sirkel som skal være torsdager annen hver uke i oddetalsuker. Jeg tar nå opp til sirkel som starter i januar så send meg en e-post til post@irmelinlundstad.no hvor du forteller litt om deg selv og hvorfor du ønsker å være med så tar vi en prat om dette er noe for deg. 

Klokkeslett: 20-22

Sted: Zoom

Pris: 1600 (8 kvelder)